Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. elokuuta 2013

Eläin Pimeässä


Seuraava tarina ja kirja on nyt siis valmis. Tämä löytyy esimerkiksi Suomalaisista Kirjakaupoista parisen viikon kuluttua, joten sinne suuntausta sitten vaan. Tarkempaa tietoa ja kuvia saapumassa ilmoille myöhemmin, myös julkaisutilaisuutta koskien.
Tämänkertainen tarina on huomioitavan sekä totaalisen erilainen verrattuna esikoiseeni. Positiivinen ja elämässä kaikelle avoin tarina on vaihtunut päinvastaisen synkkään, mustaan ja kryptiseen mysteeriin. Mysteeriin kiedottuna arvoitukseen. Gangsta shit. A twist for the twisted minds. Shakkia saatanan kanssa. Yksinkertaisesti ja lyhyemmin todettuna helvetillisen kovaksikeitettyyn seikkailuun.
Tällä kertaa stoori ei myöskään ole millään tavalla tositapahtumiin perustuva. Se kuitenkin yhdistelee mahdollisimman realistisella tavalla mielikuvituksen ja mahdollisen unimaailmankin syövereitä. Erilaisille tulkinnoille jätetään totuttuun tapaan tilaa, joten edes oma näkemykseni teoksen kirjoittajana ei välttämättä ole todellakaan se ainoa ja oikea.

Kuva takakannesta juonikuvauksen kera

Paljon on kyselty tässä viimeisten parin vuoden aikana kirjoittelemaan erinäisiin suuntiin vaikka minkälaista tekstiä, mutta jälleen kerran oli silti huomattavasti kiehtovampaa syventyä kirjaan ja sen luomiseen. Se on kuitenkin aina ja jokaisella kerralla paljon kokonaisvaltaisempi sekä henkilökohtaisempi kokemus lukijalleen, kuin esimerkiksi albumin/musiikin, näytelmän tai elokuvankaan katsominen. Kirja on jokaisella kerralla mahdollisimman syväluotaava katsaus sen kertaiseen maailmaan. Oli se maailma sitten millainen tahansa.

Suositella tätä voin kaikille, ketkä kokevat tuntevansa itsensä jo tarpeeksi hyvin. Tämän luettuanne saatatte tuntea jopa heijastelevan kautta paremmin. Moniulotteista tekstiäni ja tarinaani luennehtisin nyt jopa haastavammaksi, kuin esikoiseni.
Näin ollen toivotankin kivenkovia, jännittäviä ja toivottavasti mielenkiintoisiakin lukuhetkiä jokaiselle. Eläin Pimeässä on jokaiselle, joka uskaltaa.

Tapanani ihan live-elämässä on usein ollut suitse sanoa monille ihmisille, että maailma on teidän. Nyt myös omat kirjoittamani maailmat. Kiitos ja syvä kumarrus jälleen. Kaikille.